Autor: Põllumajandus.ee • 1. veebruar 2024

Lepiti kokku piima, mee, mahla ja džemmi selgemas märgistamises tarbija jaoks

Euroopa Parlament ja nõukogu saavutasid poliitilise kokkuleppe vaadata läbi ja karmistada mee, puuviljamahlade, džemmide ja piima turustusnorme.
<strong >Mee päritolumärgistus muutub kohustuslikuks.</strong>
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Niinimetatud hommikusöögidirektiivides on sätestatud nende toodete koostist, müüginimetusi, märgistamist ja turustamist käsitlevad ühised õigusnormid, et tagada nende vaba liikumine siseturul ja aidata tarbijatel teha teadlikke valikuid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960