Autor: Põllumajandus.ee • 12. veebruar 2024

Eesti Loomaarstide Ühing jätkab Eesti Loomaarstide Kojana

10. veebruaril Tartus kogunenud Eesti Loomaarstide Ühingu erakorraline üldkogu kiitis heaks põhikirja muudatused. Lisaks nime muutmisele, võeti otsusena vastu erialaühingu juhtimisse lisada Nõukogu ning lisandus mitmeid põhikirjalisi tegevusi tänapäeva ühiskonnas olulistes valdkondades nagu jätkusuutliku arengu toetamine seotult inimese, keskkonna ja looma tervisega.
Eesti Loomaarstide Ühing jätkab Eesti Loomaarstide Kojana.

Mullu ühinesid loomaarstide esindusorganisatsioonid Eesti Loomaarstide Ühing (ELÜ) ühise katuse alla, seega sai kõiki tegevusluba omavaid veterinaararste ja loomaarstiharidusega Eesti kodanikke ühendavaks erialaorganisatsiooniks ELÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960