Autor: Põllumajandus.ee • 15. veebruar 2024

Lihatööstur: kohaliku lihasektori jõud on taastumas

Lihasektori mahulangus on peatumas, ent tähelepanu vajab kohaliku toidutööstuse ekspordi olukord.
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.
Foto: Nõo Lihatööstus

„Lihatööstuste mahuindeksi jõuline langus näitas 2023. aasta neljandas kvartalis raugemise märke– langus oli võrreldes eelmise aastaga 7,8%. Arvatavasti on siin oma mõju ka võrdlusbaasi mõningases muutuses, kuid võrreldes kolmanda kvartali ligi 13%-lise langusega on hullem ilmselt möödas ning saame lihaturu puhul lõpuks rääkida stabiliseerumisest,“ kommenteeris juhtiva kodumaise Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960