Autor: Põllumajandus.ee • 29. jaanuar 2024

Viis olulist tegurit, mis mõjutavad toiduainetööstuse käekäiku

Tänavu on oodata, et toidutootjad optimeerivad oma toodete sortimenti, toidupoodide omabrändi osakaal kasvab ja keskkonnanõuded ning tarbijate ootused eeldavad uudsete toodete ja pakendite turule toomist.
<em >Nõo Lihatööstuse toodete pakendamine.</em>
Foto: Vallo Kruuser

Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük ja tegevjuht Ragnar Loova toovad välja viis märksõna, mis mõjutavad tänavu toiduainetööstust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960