• 29.01.24, 12:15

Viis olulist tegurit, mis mõjutavad toiduainetööstuse käekäiku

Tänavu on oodata, et toidutootjad optimeerivad oma toodete sortimenti, toidupoodide omabrändi osakaal kasvab ja keskkonnanõuded ning tarbijate ootused eeldavad uudsete toodete ja pakendite turule toomist.
Nõo Lihatööstuse toodete pakendamine.
  • Nõo Lihatööstuse toodete pakendamine.
  • Foto: Vallo Kruuser
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük ja tegevjuht Ragnar Loova toovad välja viis märksõna, mis mõjutavad tänavu toiduainetööstust.

Seotud lood

Uudised
  • 25.01.24, 08:11
Tartu Ülikool aitab Nõo Lihatööstusel siseneda uutele välisturgudele
Kodumaine Nõo Lihatööstus teeb koostööd Tartu Ülikooli majandusteaduskonnaga, et kaardistada Eesti toidu läbilöögi võimalusi mujal maailmas.
Uudised
  • 22.12.23, 13:24
Toidutootjad: jäätmereform on mõeldud vaid raha kogumiseks riigieelarvesse
Riigi kavandatava jäätmereformi üks eesmärke on vähendada turule jõudvate plastpakendite osakaalu, kavandatav pakendimaks ei ole selleks aga tööstuste esindajate hinnangul sobiv meede.
Uudised
  • 07.12.23, 12:25
Ragnar Loova: järgmisel aastal lihatoodete hinnad eeldatavasti enam ei kalline
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova prognoosib, et järgmisel aastal lihatoodete hinnad rohkem ei tõuse ning tulekul on uued innovaatilised tooted ja pakkelahendused.
Uudised
  • 27.11.23, 10:24
Kodumaine lihatööstus investeerib 1,5 miljonit ja laiendab tootmist
Kodumaine Nõo Lihatööstus suunab järgmisel aastal sinkide ja suitsuvorstide tootmismahu suurendamiseks ligi 1,5 miljonit eurot.
  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele