Autor: Põllumajandus.ee • 25. jaanuar 2024

Tartu Ülikool aitab Nõo Lihatööstusel siseneda uutele välisturgudele

Kodumaine Nõo Lihatööstus teeb koostööd Tartu Ülikooli majandusteaduskonnaga, et kaardistada Eesti toidu läbilöögi võimalusi mujal maailmas.
Nõo Lihatööstus ekspordib praegu ulatuslikumalt Lätti, Leetu ja Soome, kus on lisaks koduturule seatud eesmärgiks olla armastatuim lihabränd.
Foto: Nõo Lihatööstus

„Fakt on, et Eesti toidul puudub ebaõiglaselt seni rahvusvaheline ja tõeliselt suur edulugu. Ja fakt on ka see, et Eesti toidutootmise ja laiemalt töötleva tööstuse jaoks on ekspordimahu suurendamine väga oluline,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960