Autor: Janno Riispapp • 19. juuni 2023

Nõo Lihatööstuse juht: vägisi sooviks tagasi koroona-aastaid

Praeguse sisendhindade tõusu taustal tunduvad koroonakriisi raskused juba tühised, rääkis Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.
Nõo Lihatööstuses tegevjuht Ragnar Loova loodab, et enam raskemaks ei läheks.
Foto: Nõo Lihatööstus

“Eelmise aasta lihasektori kogukahjum ulatus 21 miljoni euroni ja käesoleva aasta esimene kvartal on samamoodi näidanud 8 miljoni eurost kahjuminumbrit," ilmestas Loova olukorda Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis. "Arvestades konteksti, loodan tõsiselt, et mingil hetkel tulevikus ma ei peaks vaatama otsa praegusele hetkele kui ajale, kus tahaksin olla."

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960