Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. veebruar 2024

Maailma suurimal toidu- ja joogimessil kohal ka Eesti ettevõtjad

Gulfood on maailma suurim toidu-​ ja joogisektori mess, mis toimub Araabia Ühendemiraatides Dubais ürituste ja näituste kompleksis Dubai World Trade Center. Mess sai avalöögi täna ja kestab 23. veebruarini. Kohal on ka Eesti toidutootjad.
Maailma suurimal toidu- ja joogimessil kohal ka Eesti ettevõtjad.
Foto: Gulfood.com

Araabia Ühendemiraatide unikaalne asukoht ida ja lääne vahel toob messile kokku toidusektori võtmeisikud Lähis-​Idast, Aasiast, Aafrikast ja Euroopast. Tegu on business to business messiga, kus on osalemas enam kui 5500 eksponenti ja 150 000 külastajat enam kui 190 riigist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960