Autor: Põllumajandus.ee • 28. veebruar 2024

Osale kliimaseaduse ja rohereformi teemalises arutelus

Kliimaministeerium ja Riigikantselei kutsuvad inimesi igas Eestimaa paigas arutlema kliimamuutuste leevendamise ja nendega kohanemise üle ning avaldama arvamust kliimaseaduse ja rohereformi kohta.
<strong >Kliimaministeerium kutsub arutama kliimaseaduse ja rohereformi teemal.</strong>
Foto: Pixabay

Kliimaosakonna juht Laura Remmelgas ütles, et avalikele aruteludele on oodatud kõik inimesed, kellele läheb riigis toimuv korda ning tahaksid ka kliimaseaduse kujunemises ja hilisemas rakendamises kaasa rääkida.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960