Autor: Merian Tiirats • 4. märts 2024

Kalatootja kahjum viimases kvartalis suurenes

Kalatootja PRFoodsi viimase kvartali kahjum suurenes ning müügitulu vähenes ligi veerandi võrra.
AS PRFoods on kalatoodete tootmise ja müügiga tegelev ettevõtte.
Foto: Liis Treimann

PRFoods lõpetas möödunud majandusaasta teise kvartali, mis kestab 1. oktoobrist 31. detsembrini, 0,7 miljoni suuruse kahjumiga. Aasta varem oli kontserni kahjum 0,1 miljonit eurot, teatas ettevõte börsile.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960