Autor: Põllumajandus.ee • 7. märts 2024

Mida ütlevad loendustulemused kormoranide arvukuse kohta

Keskkonnaagentuur tegi kokkuvõte kormoranide 2023. aasta arvukusest.
Kormoranid koloonias.

Möödunud aastal viidi kormorani loendused läbi teadaolevates kormorani kolooniates, seejuures koguti andmeid kahe seiretöö käigus – meresaartel pesitsevat kormorani asurkonda hõlmas seiretöö „Väikeste meresaarte haudelinnustik 2023. a.“ ning sisemaal asuvaid linde loendati „Linnukolooniad 2023. a.“ töö raames.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960