Autor: Põllumajandus.ee • 8. märts 2024

2024. aasta veebruarist sai mõõtmisajaloo kõige soojem

Möödunud kuust sai maakera kõige soojem dokumenteeritud veebruar– see oli 0,12 °C soojem viimasest rekordiliselt soojast veebruarist 2016. aastal. 2024. aasta veebruari õhutemperatuuri kuukeskmine 13,54 °C ületas võrdlusperioodi 1991–2020 veebruari keskmist 0,81 °C. Rekordilisele tasemele kerkis kuu lõpus ka maailmamere pinnatemperatuuri ööpäevakeskmine – 21,09 kraadini Celsiuse järgi.
Möödunud kuust sai maakera kõige soojem dokumenteeritud veebruar.
Foto: Erik Prozes

Möödunud kuust sai maakera kõige soojem dokumenteeritud veebruar.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960