Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. aprill 2024

Paulig investeerib nisuaretusse

Pauligi kapitaliinvesteeringute üksus PINC investeerib Rootsi agrotehnoloogilisse idufirmasse OlsAro, kes aretab uusi nisusorte, mis on vastupidavad sellistele kliimamõjutustele nagu sool, kuumus ja põud.
Paulig investeerib agrotehnoloogilisse idufirmasse OlsAro.
Foto: Paulig

Võrreldes tavapäraste meetoditega kiirendab OlsAro platvorm oluliselt taimede sordiaretust ja üks nende esimesi katsetusi, soolasele pinnasele vastupidav nisu, suurendas saagikust koguni 52%. Investeering aitab suurendada OlsAro jõupingutusi nii tehnoloogiliselt kui ka kaubanduslikult.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960