Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. aprill 2024

DeLavali messiboksist leiab uuendusliku farmisüsteemi

DeLaval OÜ tutvustab tänavusel Maamessil uuenduslikku farmisüsteemi DeLaval Plus Käitumisanalüüs, mis aitab piimatootjal paremini mõista loomade käitumist ja parandada nende heaolu ning tootlikkust.
Aktiivsus-, mäletsemis- ja söömisaegade kõrvalekallete mõõtmine võib aidata varakult tuvastada haigeid lehmi.
Foto: DeLaval OÜ

Uus lahendus DeLaval Plusi Käitumisanalüüs võimaldab teha farmis infomeeritud otsuseid. See süsteem töötab uute DeLaval BioSensorid kõrvamärkidega, mis suhtlevad automaatselt kogu farmi paigaldatud ankrutega. Andmeid jagatakse tehisintellekti DeLaval DeepBlue’ga, mis analüüsib lehmade käitumise teavet keerukate mudelite abil.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960