Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. aprill 2024

Linery esitleb Maamessil Lely tarku farmiseadmeid

Sel aastal näitab Linery OÜ Maamessil mitmeid seadmeid – Lely Juno automaatset söödalükkajat, Lely Discovery Collector automaatset sõnnikurobotit käiguteede puhastamiseks, Lely Discovery 90 SW automaatset sõnnikurobotit restpõrandatele ning Heizomat keskküttekatelt.
Lely Discovery Collector sõnnikurobot.
Foto: Linery OÜ

Lely automaatseadmed on maailmaklassi seadmed, mis teevad farmerite elu oluliselt lihtsamaks. Esmaklassiline on lisaks eelpool loetletutele ka Lely Astronaut A5 lüpsirobot, mida küll seekord platsil ei näidata, kuid Eestis töötavad nad mitmetes farmides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960