Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 10. mai 2024

Anu Hellenurme: edukas saab olla vaid uuendustega kaasa minnes

Konverentsi „Teadusinnovatsioon – see on meeskonnamäng eri tasanditel!“ avasõnades rõhutas Anu Ait OÜ juht Anu Hellenurme põllumajandussektori olulisust teadusinnovatsioonis, seda eelkõige eesmärgiga tagada riigi toidujulgeolek.
Anu Ait OÜ juht Anu Hellenurme.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Teadlased ja ettevõtjad kohtusid 8. mail Eesti Maaülikooli ja Anu Ait OÜ korraldatud konverentsil „Teadusinnovatsioon – see on meeskonnamäng eri tasanditel!“, et leida võimalusi, kuidas arendada sektori teadusinnovatsiooni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960