Autor: Toomas Kelt • 10. mai 2024

Tarmo Soomere: ettevõtluses võidab see, kes rakendab uut teadmist esimesena

Täna Rakveres toimuval Loodusressursside aastakonverentsil kõnelenud Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere nentis, et Eestis on tarkust palju, kuid selle rakendamine tööstusesse on jäetud teadlaste enda mureks.
Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere.
Foto: Johanna Adojaan

Soomere tõi oma ettekandes välja, et ainus, mis loob meile väärtust olemasolevatest ressurssidest, on töötlev tööstus. „Targad inimesed kasutavad loodusväärtusi, loovad majanduslikku väärtust juurde ja sellest saab kasu kogu ühiskond. Mida odavamalt seda tehakse, seda parem,“ rääkis akadeemik.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960