Autor: Tiiu Annuk, põllumeeste ühistu KEVILI taimekasvatusspetsialist • 16. mai 2024

Nädal põllul: külmakahjustused ja putukad

Põllumeeste ühistu KEVILI taimekasvatusspetsialist Tiiu Annuk toob lugejateni viimase nädala põlluinfo.
Põlduba 2. lehe faasis.
Foto: Tiiu Annuk

Eelmise nädala külm tegi kõikjal Eestis palju kurja. Kahjustustada on saanud eelkõige taliraps, suuremad kahjustused on Lõuna-Eestis, kus taimede kasvufaas oli eespool. Samas ka Põhja-Eesti rannikuäärsetes piirkondades on kahjustused päris märkimisväärsed, eelkõige turvasmuldadel. Paremini on külmadele vastu pidanud heas kasvujõus, hästi toidetud taimed.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960