Autor: Aivar Hundimägi • 14. juuni 2024

Majandustulemused | kehv saak viis Aru põllumajanduse kahjumisse

Aru Põllumajanduse OÜ jäi eelmisel aastal 2,3 miljoni euroga kahjumisse, aasta varem teeniti kasumit 1,5 miljonit eurot, vahendab Äripäeva Lääne-Virumaa uudisteportaal.
Aru Põllumajanduse OÜ üks omanik Andres Lindam (vasakul) ja juhatuse liige Karl Lindam.
Foto: Liis Treimann

Ettevõtte omanikud otsustasid aga mullu suurendada dividendimakset. 2022. aastal teenisid Andres Lindam ja Juhan Viise oma põllumajandusfirmast omanikutulu kokku 50 455 eurot, eelmisel aastal aga 132 441 eurot. Viimase kümne aasta jooksul on suurem olnud dividendimakse ainult 2020. aastal, kui omanikud teenisid ligi 200 000 eurot. Sel aastal omanikutulu jagada ei plaanita.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960