Autor: Põllumajandus.ee • 3. juuli 2024

E-põlluraamatu kasutamine on KSMi toetuse taotlejatele peagi kohustuslik

PRIA tuletab meelde, et keskkonnasõbraliku majandamise toetuse (KSM) taotlejad peavad 15. juulist pidama põlluraamatut elektroonselt. Selleks on taotlejal võimalik kasutada kas PRIA pakutavat e-teenust või mõnda eratarkvara. Taotlejad, kes juba kasutavad eratarkvara poolt pakutavat teenust, võivad oma põlluraamatu pidamist seal jätkata.
Põlluraamatusse tuleb kanda andmed majapidamise kõikide põldude ja pärandniidu alade ning nendel tehtud põllumajanduslike tegevuste kohta.
Foto: Eiko Kink

Elektroonsesse põlluraamatusse tuleb KSM toetuse taotlejal kanda andmed majapidamise kõikide põldude ja pärandniidu alade ning nendel tehtud põllumajanduslike tegevuste kohta, sealhulgas nende põldude ja pärandniidu alade kohta, millele KSM toetust ei taotleta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960