Tuleva aasta toidupiirkonna tiitlit kannab Tartumaa. Jätkates Tartu 2024. aasta Euroopa kultuuripealinna pärandit, loob maitsete aasta projekt Tartumaale võimaluse piirkonna tuntust veelgi tõsta ning tugevdada oma positsiooni kulinaaria ning toiduturismi valdkonnas.
- 2025. aasta Eesti toidupiirkond on Tartumaa. Foto: Pixabay
„Tartumaal on suurepärane võimalus realiseerida Tartu 2024 kultuuriaastast tekkinud kogemus kohaliku toidu ja toidukultuuri tutvustamiseks. Tartumaa maitsete aasta kontseptsioon annab tugeva aluse toidukultuuri edendamiseks piirkonnas,“ ütles Eesti toidupiirkonna valikukomisjoni esimees, Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi biomajanduse asekantsler Madis Pärtel.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
27 aasta jooksul on TOBROCO-GIANT arenenud ülemaailmseks kompaktlaadurite liidriks, pakkudes üht kõige ulatuslikumat tooteportfelli selles valdkonnas. Ettevõtte missiooniks on pakkuda intelligentseid lahendusi, mis lihtsustavad igapäevast tegevust erinevates tööstusharudes, olgu selleks siis ehitus, põllumajandus, haljastus või omavalitsused.