Autor: Margus Ameerikas • 15. veebruar 2024

Margus Ameerikas: Millal tõeline rohepööre teoks saab?

Ajad muutuvad ja meie teadmised, oskused ning tehnika tase probleemidest ja nende lahendustest samuti arenevad. Täiesti loomulik on see, et muutuvad ka rõhuasetused ning lõputult ei jää kestma ükski ideoloogia, nii ka täna taevani kiidetud rohepööre, kirjutab Baltic Agro ASi arendusdirektor Margus Ameerikas.
Baltic Agro ASi arendusdirektor Margus Ameerikas.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Unustatud vana. Põllumajanduslikud suunad – loosungid ja ideoloogiad tulevad ja lähevad. Igal teatud ajavahemikul on omad eelistused olnud ja käivad need ikka lainetena kas piirkondlikult või üle kogu maailma. Ja midagi hullu sellest polegi, sest lihtsalt vahepeal on teadmised maailmas toimuvast täienenud ja tehnika võimalused on edasi arenenud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960