Autorid: Margret Kanniste, Põllumajandus.ee • 29. september 2021

"Käisime vanaisaga koos kalal - see oli minu esimene kokkupuude ettevõttega"

Perefirma M.V.Wooli asutaja Mati Vetevoolu lahkumise järel jätkab firma teise ja kolmanda põlvkonna käes.
Pereettevõtte M.V.Wooli hiljuti lahkunud asutaja Mati Vetevool.
Foto: Erik Prozes

Ettevõtte nõukogu esimees ja ostujuht Meelis Vetevool tunnistab Äripäeva raadio saates "Võitjate põlvkonnad", et neid on lapsest peale pereärisse sisse kasvatatud. Ettevõtte jaeketi müügijuhi ning kolmanda põlvkonna esindaja Hendrik Rajangu sõnul pole see kunagi tundnud nagu käsu korras peale surutud asi, vaid mänguline. "Vanaisa võttis kalale kaasa, näitas, missugune mis kala on, kuidas püüda... See oli minu esimene kokkupuude kala ja ettevõttega," meenutab Rajangu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960