Autor: Kristjan Kurg • 18. veebruar 2022

Võrumaa parim gasellettevõte tahab mahejuustuga maailma vallutada

Võrumaa parima gasellettevõtte Metsavenna Turismitalu juht Meelis Mõttus on laia haardega ettevõtja, kes on ellu viimas eesmärke, mille hulka kuuluvad ainulaadse mahejuustu eksportimine ning elektriautodega ökopiima Tartu koolidesse viimine.
Metsavenna Turismitalu juht Meelis Mõttus.
Foto: Raul Mee

Teiste plaanide seas rääkis Mõttus Äripäevale antud intervjuus, et ta on seadnud eesmärgiks saada käima piimameierei, kus saaks toota mahepiima ja -juustu ja need maailmaturule paisata.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960