Autor: Meelis Mandel • 29. detsember 2022

Maagi omaniku suur plaan: HKScani ärid kasumisse ja siis börsile

Toidukontserni Maag kaasasutaja ja osaniku Roland Lepa sõnul on Maagi peamine plaan praegu HKScani Balti ärid pärast ostu kinnitamist kasumisse saada, kuid Lepp mõlgutab ka börsiplaane.
Maagi kaasasutaja ja osanik Roland Lepp (paremal) mõlgutab börsiplaane.
Foto: Erik Prozes

“Kellest ma väga lugu pean, on härra Vihand (Jaanus Vihand), kes tegi Coopist sellise ettevõtte, kus kohalik inimene on Coopiga üsna seotud. Ja miks mitte ei võiks olla Eesti inimene seotud läbi börsi näiteks ka Eesti liha- ja piimatööstusega,” rääkis Lepp Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960