Autor: Juuli Nemvalts • 31. jaanuar 2023

Farmide tuleviku loovad targad töökohad

Linery tegevjuht Toomas Rüütel on seda meelt, et Eesti targad töökohad ei asu ainult pealinna uhketes büroohoonetes, vaid ka piimakarjafarmides, kui ainult rohkem farme läheks üle tänapäevasele tehnoloogiale ja kasutaks automaatseid söötmis- ning lüpsmissüsteeme.
Linery tegevjuht Toomas Rüütel ütles saates, et kõige tähtsam on farmielu kujundades järgida looma vajadusi.
Foto: Andras Kralla

Toomas Rüütel rääkis Äripäeva raadio saates "Kasvupinnas", et inimene on loomult mugav ja niisama naljalt uut kasutusele ei võta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960