Autor: Birjo Must • 22. juuni 2023

Kanepi Aiandi juht: külm kevad räsis tulemusi, tänavu käibe tõusu oodata ei julge

Külm kevad ja põud on toonud kaasa tagasihoidlikuma müügi, rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis Kanepi Aiandi tegevjuht Margus Vahtramäe.
Kanepi Aiandi OÜ tegevjuht Margus Vahtramäe.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

Vahtramäe sõnul oli aprill üle ootuste hea kuu, kuid pärast seda on läinud raskemaks. „Mai lõpp ja juuni on olnud väga palju keerulisem,“ sõnas Vahtramäe. Ta lisas, et inimesed on ettevaatlikumad oma aia rajamisega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960