Autor: Karl-Eduard Salumäe • 23. august 2023

Shroomwell avab Tõrvas suure seenekasvatuse

Eesti roheidu Shroomwell avab reedel Põhjamaade suurima meditsiiniseente sisekasvatuse ja seda Tõrvas, kus on ettevõtte juhi Silver Lausi sõnul insenere oluliselt rohkem võtta kui teistes Eesti väikestes kohtades.
Seeni arendava ja tootva idufirma Shroomwelli juht Silver Laus.
Foto: Erakogu

“Mida aeg edasi, seda rohkem on Tõrva meie jaoks muutunud tähtsaks, sest tegelikult tuleb sinna väga palju helgeid päid tagasi, kes on Tõrvast kunagi välja kasvanud,” põhjendas Laus Äripäeva raadio hommikuprogrammis miljoni euro suuruse investeeringu asukohta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960