Autorid: Aivar Hundimägi, Stiine Reintam • 20. veebruar 2024

Maag Foodi juht: ambitsioonikad plaanid, aga teostatavad

Septembrist Eesti suurimat lihatööstust Maag Foodi juhtima hakanud Silver Kaur sõnas, et ettevõtte eesmärk on viie aasta pärast võrdsustada ekspordi osakaal koduturu omaga.
Lihatööstuse Maag Foodi juht Silver Kaur.
Foto: Sven Tupits/Maag Grupp

„Kui kogupilt kokku panna, siis Maag Food võiks olla selline 50 : 50,“ rääkis Kaur Äripäeva raadio hommikuprogrammis, milline võiks olla Maag Foodi eksport ja Eesti turu osakaal viie aasta pärast. Ideaalis võiks ekspordi osakaal veelgi suurem olla.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960