Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Legendi taassünd

Väderstadi legendaarne külvik Rapid on enimmüüdud külvik Euroopas. Tänast aastat võib lugeda külviku taassünniaastaks, sest viimane on läbinud põhjaliku uuenduskuuri.

Rapid 300-400 C/S-l on uus disain ja voolujoonelisem punker, mis asetseb masina kerest veidi kõrgemal, et kergendada ligipääsu masinale. Koos hooldusvabade laagritega tähendab see lihtsamaid hooldustöid ja masina kasutamist ning rohkem aega põllutööde tarbeks.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mida uut on Rapid 300-400C/S-l?

Kogu masina uus disain;Uus hüdrauliline väljakülvisüsteem, mis võimaldab juhil külvisenormi töö käigus reguleerida;Võimalik on valida kontrollsüsteemi: valikus on ISOBUS või E-Control, ühildavus GPS-ga;Hooldusvabad laagrid, mis säästavad põllumehe aega;Valikus hüdrauliline või mehaaniline järeläke.

Väderstad E-teenustega on Rapid tulevikuks valmis

"iPAd Air ja Wi-fi kasutuselevõtuga saab nii Rapidit kui selle seadmeid juhtida traadita interneti abil. Kasutajasõbralikkus, kuluefektiivsus ja lihtne uuendamine on vaid mõned iPad Airi eelised võrreldes eelneva süsteemiga," ütleb Lars Thylén, Rapidi kontseptsiooni juht.

Väderstadi kontroll- ja juhtimisseadmed on koondatud kokku E-teenuste ühtse nime alla ja hõlmavad E-Control, ISOBUS ja ControlStation lahendusi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rapidit saab ühendada ka tavapärase GPS-süsteemiga, mis võimaldab teha külvitöid väga täpselt ja hoida sellega kokku külvikulusid.

Vaata uut Rapidit tutvustavat videot SIIT.

PANE TÄHELE:

Rapid 300/400 C erikampaaniaVäderstadi masinad on kuni 31. jaanuarini 2015 hooajavälises müügis. Rapid 300/400 C-le kehtib igal kampaaniakuul lisadoodustus..

Vaata lisainfot SIIT

KÜSI LISAINFOT:

http://www.vaderstad.com/ee

 

 

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960