(Sisuturundus) Uus seeria tuleb koos uue automaatikaga

Case IH asendab 2019. aastal Axial-Flow 240-seeria uue 250-seeriaga
Case IH asendab 2019. aastal Axial-Flow 240-seeria uue 250-seeriaga

Case IH asendab 2019. aastal Axial-Flow 240-seeria uue 250-seeriaga. Lisaks väiksematele muutustele on kombainil uue põlvkonna automaatika AFS Harvest Command, mis aitab operaatoril kombaini seadistada.

AFS Harvest Command reguleerib kombaini põhiseadistusi vastavalt ühele neljast juhi poolt valitud strateegiast: parim vilja puhtus punkris, parim tootlikkus, maksimaalne tootlikus või fikseeritud tootlikkus.

Case põllutehnika on end oma headuses tõestanud
Case põllutehnika on end oma headuses tõestanud

Otsustamisel abiks ainulaadne süsteem

Lisaks tavapärastele anduritele on uuel süsteemil kasutada patenteeritud kaamera, mis analüüsib vilja elevaatoril ja teeb sellest pilte 5 erineva kiirgusega. Erinevad valguse kiirgused aitavad vastavalt värvile eristada puhta vilja hulgast sinna mitte kuuluvaid materjale.

Lisaks sellele on puhastusüsteemis ülemisel sõelal rõhuandurid, mis aitavad kindlaks teha sõelte koormust. See süsteem on ainulaadne ja aitab kombainil otsustada, mida reguleerida sõelakao puhul – kas tegemist on sõelte ülekoormusega või on kadu põhjustatud terade välja puhumisest üle sõelte.

Märkimisväärselt suur veojõud

Uus on veel rootoris sees olevate viljavoo suunajate elektriline reguleerimine. Selle reguleeringuga saab muuta eraldamise protsessi pikkust ja optimeerida põhu kvaliteeti.

Kuna uus süsteem kontrollib kombaini liikumise kiirust väga täpselt, on kombainil ka uus jõuülekanne. See ülekanne on võrreldes eelmisega palju võimsam. Veojõud on umbes 50% suurem. Järsud tõusud täis punkriga ei mõjuta enam niivõrd kombaini liikumise kiirust.

Lisafunktsioonina on juhil võimalik piirata maksimaalset liikumiskiirust esimesel käigul. Kombaini pidurid on uuel jõuülekandel märgade ketastega.

Uuri lisa:

Case IH põllutehnikat toob maale Dotnuva Baltic AS, kelle tegevusalad ja teenused hõlmavad põllumajandusmasinaid, seemneid, teraviljaseadmeid, tehaste projekteerimist, paigaldustööde tegemist ja müügijärgset teenindust.

Dotnuva Baltic AS
Savimäe 7, Vahi 60534, Tartu vald
Tel. 6612800
Email. info@dotnuvabaltic.ee

Vaata lisainfot veebist

 

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised