Autor: Põllumajandus.ee • 10. aprill 2019

Põllumehed: vastupidavaimad on Bohnenkamp OÜ müüdavad BKT rehvid

Põllumehed peavad väga oluliseks tehnika vastupidavust ning valivad hoolega nii uusi masinaid ja seadmeid kui ka nende kuluosasid. Seetõttu on Eesti farmipidajate seas väga hinnatud traktorite, tõstukite, laadurite ja ehitusmasinate rehvide tarnija Bohnenkamp OÜ, pakkudes põllumajandusrehvidele BKT koguni 6-aastast garantiid.
Bohnenkamp OÜ pakub BKT põllumajandusrehvidele 6-aastast garantiid
Foto: Bohnenkamp OÜ

Piimatootmise ja teraviljakasvatusega tegeleva Vao Agro OÜ juht Meelis Robam ütleb, et nende ettevõttes kasutatakse nii frontaallaaduri ja traktorite all ning haagiste puhul Bohnenkamp OÜ müüdavaid BKT rehve, sest need on vastupidavad erinevatel pinnastel, kestavad kaua ning ka nende hind on täiesti taskukohane.

„Kui meie oma kogemus näitas, et ostetud traktoril all olnud rehvid teevad hästi tööd, hakkasime ühel hetkel otsima, kas keegi Eestis üldse BKT rehve müüb. Mõtlesime, et järgmisel korral võiks kasutada sama brändi rehve, sest need on end meile juba tõestanud. Selgus, et esindaja on täiesti olemas, nende laoseis on hea, tarne kiire ning hind igati okei,” räägib Robam. „Nüüd oleme Bohnenkamp OÜ püsikliendid ja väga rahul nii teeninduse kui ka toodetega.”

Vao Agro OÜ paistab silma innovatiivsusega, investeerides mullu ligi miljon eurot uue, 470-pealise noorkarjalauda ning 12 000 m3 mahutavusega vedelsõnniku hoidla rajamisse. Lisaks ehitati uus varjualune tehnikale, väetisele, seemnetele ja taimekaitsevahenditele. Vao Agro karjas on üle 1300 looma ning ettevõte harib 2300 ha põldu. Farmi omanik on Austria päritolu Heinzeli pereettevõte Emacs Agro GmbH.

6 aasta pikkuse garantiiga põllumajandusrehvid

Bohnenkamp OÜ müügijuhi Rainer Neidra sõnul on Bohnenkamp AG üks Euroopa juhtivaid tööstus-, põllumajandus-, mäendus- ja muude masinate, samuti veoautode ja haagiste rehvi- ja rattatootjaid. Lisaks pakutakse laia valikut põllumajandusseadmete velgesid ja muid komponente. Bonhenkamp on lisaks BKT rehvidele ka kaubamärkide Voltyre, Kenda, Deestone, STARCO, Windpower, Nexen ja FAD Assali ametlik edasimüüja.

„Tarnime traktorite ja põllumajandusmasinate rehve, topeltrattaid, kahveltõstukite õhk- ja täisrehve. Lisaks frontaallaadurite rehve ning traktorite, tööstus- ja ehitusmasinate rehve, samuti müüme rehve ATV-dele ja krossimootorratastele,” loetleb Neidra. „Meie esindatavad tooted on saadaval kõigis suuremates rehvi edasimüüjate juures üle Eesti.”

Ta lisab, et põllu- ja metsaettevõtete juhid on väga tähelepanelikud oma masinate ja seadmete kvaliteedis ega soeta tehnoloogiat kunagi juhuslikult. „Samamoodi on nad hoolivad tehnikale kuluosade ja loomulikult ka rehvide valikul. Seetõttu teeb eriti rõõmu, et väga paljud farmipidajad hindavad meie pakutavat toodangut kõrgelt ja meid seob stabiilne koostöö.”

Kuueaastane garantii BKT põllumajandusrehvidele on samuti väga positiivselt vastu võetud, seejuures pakub Bohnenkamp lisaks tavapärasele kvaliteedigarantiipoliitikale lisagarantiid: kui rehviga midagi juhtub, vahetatakse see esmalt uue vastu välja ning siis hakatakse uurima põhjusi. Tänu sellele ei jää põllumehe töö reklamatsiooni lahendamise ajaks seisma.

Vajadusel valmistatakse traktorile ka uued veljed

Klientide mugavamaks teenindamiseks on Bohnenkampil avatud suur idagrupi ehk Ida-Euroopa maade teenindamiseks mõeldud ladu Lätis, millel on 8000 m2 laopinda. Sealt toimub kauba tarne Eestisse juba järgmiseks päevaks kliendi soovitud aadressile. Lisaks sellele asub Saksamaal peakontori ladu, mille 83 000 m2 laiuv kaubavalik katab juba ka kõige nõudlikuma kliendi soovi.

„Kuna meie tootevalik on väga lai, on põllumehel väga mugav tellida kõik vajaminevad tooted ühest kohast ning ta ei pea kulutama aega erinevate toodete otsimisele erinevatelt müüjatelt. Samuti suudame lahendada ka kõige keerulisemaid erilahendusi: vajadusel valmistame traktorile uued veljed ning seda tootjapõhiselt ja õige värvusega,” ütleb Neidra.

480 töötajaga Bohnenkamp AG pakub tooteid ja teenuseid Saksamaal, Šveitsis, Austrias, BENELUX-i riikides, Taanis, Rootsis, Soomes, Norras, Slovakkias, Tšehhis, Ungaris, Poolas. Bohnenkampi idagrupp töötab Lätis, Leedus, Eestis, Venemaal, Ukrainas, Valgevenes ja Kasahstanis. Bohnenkamp AG on asutatud 1950. aastal Osnabrückis.

Uuri lisa ettevõtte kodulehelt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960