19. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi põllumaa suurtehing lükkub edasi

Põllumajandusministeeriumi plaan müüa Tartumaal kümnete miljonite kroonide eest põllumaad jääb toppama Tartu ringtee kavandatava ehituse tõttu.

Põllumajandusministeerium kavatses tänavu müüa Tartumaal Tähtvere vallas pisut enam kui 3000 hektarit maad, mille eest riik oleks selle piirkonna varasemaid müügitehinguid silmas pidades võinud saada ligi 75 miljonit krooni, kirjutas postimees.ee.

Ministeeriumi kantsleri Ants Noodi sõnul taotles maanteeamet aga müügiga viivitamist, sest osa maast võib vajalik olla Tartu ringtee infrastruktuuri rajamiseks. Täpset ringtee trassi ja lisateid pannakse praegu paika. Ei ole veel otsustatud, kas ehituse alla läheb riigimaa või praegu eraomanduses olevad maad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960