23. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vili on hea, aga hind nigel

Augusti alguses vilja koristama hakanud Läänemaa põllumeestel on käes kuni kolmandik viljast; saak on keskmine või hea, kuid hind on väga odav.

Et vilja hind aina langeb, on tänavu võidumees see viljakasvataja, kes riskis ja tegi varakult saagi müügiks eellepingu, kirjutas Lääne Elu.

1100 hektariga Reinu–Einari on Läänemaal üks suuremaid viljakasvatajaid. Omanik Einar Pärnpuu ütles, et kolmandik viljast on võetud, sh kogu talirukis. "Aga hinda õieti polegi," tunnistas Viljatare juhataja ja üks omanikke Arvo Ninn. "Euroopas on vilja palju, aga raha vähe," põhjendas Pärnpuu praegust hinda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960