22. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohus algatas Väätsa Agro saneerimismenetluse

Eile, 21. septembril 2009 algatas Pärnu Maakohus Eesti ühe suurema piimatootja, AS Väätsa Agro saneerimismenetluse ja määras saneerimisnõustajaks MAQS Law Firm Advokaadibüroo vandeadvokaadi Veikko Toomere.

AS Väätsa Agro juhtkond koostöös saneerimisnõustajaga tagavad võlausaldajatele ausa ja läbipaistva saneerimismenetluse läbiviimise, teatas Väätsa Agro esindaja.

Esimene võlausaldajate koosolek, mille käigus tutvustatakse võlausaldajatele saneerimismenetluse protseduure ja vastatakse neil tekkinud küsimustele, toimub 01. oktoobril 2009. Koosoleku kokkukutsumise teade saadetakse AS Väätsa Agro võlausaldajatele koos saneerimisteatega hiljemalt 24. septembriks 2009.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960