22. september 2009

Kohus algatas Väätsa Agro saneerimismenetluse

Eile, 21. septembril 2009 algatas Pärnu Maakohus Eesti ühe suurema piimatootja, AS Väätsa Agro saneerimismenetluse ja määras saneerimisnõustajaks MAQS Law Firm Advokaadibüroo vandeadvokaadi Veikko Toomere.

AS Väätsa Agro juhtkond koostöös saneerimisnõustajaga tagavad võlausaldajatele ausa ja läbipaistva saneerimismenetluse läbiviimise, teatas Väätsa Agro esindaja.

Esimene võlausaldajate koosolek, mille käigus tutvustatakse võlausaldajatele saneerimismenetluse protseduure ja vastatakse neil tekkinud küsimustele, toimub 01. oktoobril 2009. Koosoleku kokkukutsumise teade saadetakse AS Väätsa Agro võlausaldajatele koos saneerimisteatega hiljemalt 24. septembriks 2009.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150