• 27.11.12, 12:32
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Toomas Kõuhkna: hästi läbi mõeldud äri saab igal pool teha

Kindlasti on igas paigas oma eripära ja midagi saab seal teha paremini, aga öelda, et kuskil ei saa üldse äri teha, pole õige, on ASi Hiiu Kalur omanik Toomas Kõuhkna veendunud.
Äripäev küsib täna ettevõtjailt, kas Eestis on paika, kuhu ta ei läheks kindlasti äri tegema. Päevaküsimuse ajendiks oli intervjuu Comarketi poeketi omaniku Jüri Vipsiga, kes ütles, et tema ei läheks äri tegema Hiiumaale, sest see pole majanduslikus mõttes mõistlik.
"Minu tõdemus on see, et kui midagi kuskil teha hästi ja läbimõeldult, saab igal pool äri ajada," rääkis Toomas Kõuhkna ja lisas, et omaette küsimus on muidugi see, et kui suurt äri. "Kindlasti on osades maakondades, näiteks Tallinnas võimalik suurt äri rohkem ajada kui Hiiumaal. Aga kui olla koha peal ja teha asja hingega ning järjepidevalt, siis on võimalik igal pool äri teha."

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele