Autor: Väinu Rozental • 27. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Kõuhkna: hästi läbi mõeldud äri saab igal pool teha

Kindlasti on igas paigas oma eripära ja midagi saab seal teha paremini, aga öelda, et kuskil ei saa üldse äri teha, pole õige, on ASi Hiiu Kalur omanik Toomas Kõuhkna veendunud.

Äripäev küsib täna ettevõtjailt, kas Eestis on paika, kuhu ta ei läheks kindlasti äri tegema. Päevaküsimuse ajendiks oli intervjuu Comarketi poeketi omaniku Jüri Vipsiga, kes ütles, et tema ei läheks äri tegema Hiiumaale, sest see pole majanduslikus mõttes mõistlik.

"Minu tõdemus on see, et kui midagi kuskil teha hästi ja läbimõeldult, saab igal pool äri ajada," rääkis Toomas Kõuhkna ja lisas, et omaette küsimus on muidugi see, et kui suurt äri. "Kindlasti on osades maakondades, näiteks Tallinnas võimalik suurt äri rohkem ajada kui Hiiumaal. Aga kui olla koha peal ja teha asja hingega ning järjepidevalt, siis on võimalik igal pool äri teha."

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960