Autor: Indrek Kald • 14. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keemia Grupp avab Ojamaa kaevanduse

31. jaanuaril avab Viru Keemia Grupp (VKG) Ojamaa kaevanduse. Viimasest kaevanduse avamisest on Eestis möödunud 40 aastat.

VKG aasta suursündmus leiab aset kahes osas, millest esimene toimub Ojamaa kaevanduse territooriumil, kus kõikidel külalistel on võimalus osa saada ehedast kaevanduse tööst koos piduliku avamisega. Sündmuse teine osa toimub õhtul Jõhvi Kontserdimajas koos kontsertprogrammi ja fotonäituse "Kaevur" avamisega suurima Eestis konstrueeritud blackboxiga.

Koos kaevanduse avamisega jõuab avalikkuse ette ka ainulaadne Ojamaa kaevuritele ja nende tööle pühendatud fotonäitus "Kaevur", mis eristub tavapärasest fotonäitusest nii oma formaadilt kui ka mastaabilt.

Avamise aukülalised on president Toomas Hendrik Ilves ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Üritusele on oodata üle 600 külalise ning avamistseremooniale on kutsutud ka kõik noore kaevanduse töötajad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960