Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. märts 2013

Välja on antud veterinaarravimeid ja nende kasutamist käsitlev infomaterjal 

Põllumajandusministeeriumi ja Ravimiameti koostöös on valminud infomaterjal veterinaarravimite ja nende kasutamise kohta. Infomaterjal on mõeldud eelkõige abiks veterinaararstidele, aga ka infoks kõigile teistele huvilistele.

Infomaterjal käsitleb ravimite registreerimist, hankimist, kasutamist ja kaskaadi, keeluaega ja piirmäärasid, keelatud ravimeid ja erandeid. Lisaks sisaldab see infot ravimite väljastamise, manustamise ning ravimite kasutamisel tekkivate kõrvaltoimete ning nendest teatamise kohta.

Elektroonsel kujul on võimalik infomaterjaliga tutvuda Veterinaar- ja Toiduameti kodulehelt: http://www.vet.agri.ee/static/files/1147.veterinaarravimite%20kasutamisest.pdf

 

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150