Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välja on antud veterinaarravimeid ja nende kasutamist käsitlev infomaterjal 

Põllumajandusministeeriumi ja Ravimiameti koostöös on valminud infomaterjal veterinaarravimite ja nende kasutamise kohta. Infomaterjal on mõeldud eelkõige abiks veterinaararstidele, aga ka infoks kõigile teistele huvilistele.

Infomaterjal käsitleb ravimite registreerimist, hankimist, kasutamist ja kaskaadi, keeluaega ja piirmäärasid, keelatud ravimeid ja erandeid. Lisaks sisaldab see infot ravimite väljastamise, manustamise ning ravimite kasutamisel tekkivate kõrvaltoimete ning nendest teatamise kohta.

Elektroonsel kujul on võimalik infomaterjaliga tutvuda Veterinaar- ja Toiduameti kodulehelt: http://www.vet.agri.ee/static/files/1147.veterinaarravimite%20kasutamisest.pdf

 

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751