Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maa-ameti veebi- ja geoportaalid on ettevõtjate hulgas enimkasutatavad

Tänavu ettevõtjate seas läbi viidud uuring riigi pakutavate avalike e-teenuste kasutamise kohta aastatel 2011 ja 2012 näitas, et keskkonnavaldkonnas on populaarsemad Maa-ameti veebilehekülg, Maa-ameti geoportaal, Eesti geoportaal, Keskkonnaministeeriumi ja Keskkonnaameti veebid ja e-keskkonnaamet.

FIE-dele pakub teistest enam huvi Keskkonnainvesteeringute Keskuse lehekülg.

Põllumajanduse/metsanduse/kalanduse sektori esindajad külastavad teistest oluliselt sagedamini Maa-ameti ja Keskkonnaameti veebilehekülgi ja e-keskkonnaametit.

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi tellimusel valminud uuringut näeb aadressil

http://www.mkm.ee/public/Aruanne_loplik_2702.pdf

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960