Jaga lugu:

Maarahva kongress tunnustab taas maaelu eestvedajaid

Maarahva kongressi korraldustoimkond otsustas 14. septembril toimuval Maarahva VI Kongressi taaskord tänumedalitega tunnustada maaelu eestvedajaid.

Tunnustus antakse sarnaselt eelmisele kongressile välja järgmistes kategooriates: õpetaja, kultuurikandja, külavanem, põllumees, omavalitsustegelane, ajakirjanik, metsamees, ajaloolane, ettevõtja, kalur, teadlane, maapere, mahetootja, sotsiaaltöötaja.

Ettepanekuid saavad esitada kõik soovijad: selleks tuleb oma ettepanekud kandidaatide osas saata aadressil maarahvakongress@gmail.com, lisades selgitusw, miks just üks või teine kandidaat väärib maaelu eestvedaja tiitlit. Korraldustoimkond ootab ettepanekuid  2. septembrini.

2010. aastal Paides toimunud Maarahva V Kongressil tunnustati maaelu eestvedajatena Roosna-Alliku Põhikooli direktorit Daina Pärti, Kihnu Virvet, Tuhalaane küla sädeinimest Enn Sarve, OÜ Peetri Põld ja Piim juhti Taso Veeret, Kambja vallavanemat Ivar Tedremad, ajakirjanikku Peeter Ernitsat, metsameest Kaarel Tiganikku, ajaloolast Arvo Sirendit, Kopra turismitalu peremeest Rudo Puksi, kalakasvatajat Hans Kruusimägi, Maaülikooli professorit Olav Kärti, Pari talu peret Räpina vallast, Mäeotsa talu peret Orava vallast, Saidafarmi juhti Juhan Särgavat ning arsti Ürjo Mälksood.

Maarahva VI Kongress toimub 14. septembril Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses.

Jaga lugu:
Seotud lood
PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Pollumajandus.ee toetajad:

Enimloetud
Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789meelika@pollumajandus.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee