Alates novembrist vahetavad Danish Agro gruppi kuuluvad ettevõtted oma senised logod uute vastu, et tugevdada grupi identiteeti ning luua ühtne kuvand erinevatel turgudel tegutsedes.
Koos logodega muutuvad ka teised visuaalse identiteedi osad – kasutusele võetakse sama kirjastiil, värvilahendus ja graafiline tunnusmärk.
Uueks tunnusmärgiks on abstraktne sümbol, mis tähistab kasvu, arengut ja saavutusi. Visuaalne sümbol seostub tuules õõtsuva lehe või viljapeaga, ning seob grupi ettevõtteid põllumajandusega. Samas võimaldab abstaraktsus kasutada sümbolit Danish Agro grupi kõikides erinevates tegevusvaldkondades.
Tunnuslause 'Cultivating Value'
Artikkel jätkub pärast reklaami
Koos uue logoga võetakse kasutusele inglise keelne tunnuslause. Logo sõnaline väljendus ’Cultivating Value’ tähendab, et me soovime luua oma klientidele väärtust. ’Cultivating’ ehk arendama/harima kirjeldab soovi parendada ja väärtustada pakutavaid tooteid ning oskusi ja teadmiseid. Sõna ’Value’ ehk väärtus viitab väärtuse suurenemisele kas paremate tulemuste või suuremate teadmiste abil.
Ühise tunnuslause kasutamine erinevates riikides annab märku meie töö põhimõttest – eesmärgiks on kliendile väärtuste loomine.
Uue korporatiividentiteedi ellu rakendamine
Visuaalse identiteedivahetusega kaasnevad muutused toimuvad järk-järgult järgmise aasta jooksul ja säästlikult.
Seotud lood
Olivia rapsiõlitootja Scanola Baltic AS avas Painkülas asuva tehase uue osa.
Käesoleva aasta Baltic Agro toetuste konkursile laekus kokku 16 taotlust, milledest stipendium otsustati anda kolmele Maaülikooli teadurile.
Olivia rapsiõlitootja Scanola Baltic AS avas Painkülas asuva tehase uue osa.
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.