Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna tutvustatakse Eesti Parima Toiduaine konkursi võidutooteid

Seoses Eesti Parima Toiduaine juubeliaastaga korraldab Eesti Toiduainetööstuse Liit täna, 13. juunil algusega kell 15 Järve Keskuse teisel korrusel esimest korda suure võidutoodete tutvustuse avalikkusele.

„Kuna sel aastal on Eesti Parima Toiduaine juubeliaasta, siis tähistame seada laiemalt. Lisaks võidutoodete väljakuulutamisele ja tunnustamisele, soovime pakkuda ka Eesti toidu austajatele võimalust tutvuda ja maitsta konkursi võidutooteid,“ ütles Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp.

„Meie kodumaine toiduvalik muutub iga aastaga üha mitmekesisemaks ja maitsvamaks ega jää enam millegi poolest alla sajanditevanuse kulinaariakultuuriga riikide toidule.“

„Kuna oma suu on kuningas, siis kutsume kõiki selles ise veenduma toidupäevale, kus huvilistel on võimalik maitsta tänavuse toidukonkursi parimaid,“ teatas Potisepp.

Kõik huvilised on oodatud täna kell 15.00 – 19.00 Järve Keskuse teisele korrusele maitsma tootekonkursi Eesti Parim Toiduaine 2014 võidutooteid.

Kell 15.00 ütleb avasõnad Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp.

Lisaks tänasele on Eesti Parim Toiduaine 2014 võidutooteid tutvustavad üritused toimumas ka:

14. juunil Tartu Lõunakeskuse Maksimarketis kell 11.00 – 14.00

20. juunil Pärnu Kaubamajaka Rimis kell 16.00 – 19.00

27. juunil Narva Prismas kell 16.00 – 19.00

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960