Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Botaanikaaia roosipäevad

11. juulil tähistab Tallinna Botaanikaaia rosaarium juubelit ning nädalavahetusel, 12.-13. juulil toimuvad traditsiooniliselt roosipäevad, mil korraldatakse  tasuta ekskursioone ja võimalik on osta roosiistikuid.

„50 aastat tagasi istutati esimesed roosid vastvalminud rosaariumi ja samal aastal sai esimeste roosiõite ilu nähtavaks ka külastajaile,“ ütles botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „600 roosisordist on mitmed aretatud ka Eestis. Näeme akadeemik Johan Eichfeldi, bioloogiakandidaat Vello Veski, aednik-aretajate Aili ja Uno Kivistiku, aednike Ferdinand Laaseri ja Mart Ojasalu aretisi,“ tutvustas Kähr.

12.-13. juulil toimuvad roosihuvilistele rosaariumis tasuta ekskursioonid, mis viivad külastajad tutvuma roosimaailma vanade ja uute moevoolude, värvide ning lõhnadega. Näha saab nii vanu kui uusi sorte, roosihuvilistel võimalus osta ka roosiistikuid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960