Botaanikaaia roosipäevad

11. juulil tähistab Tallinna Botaanikaaia rosaarium juubelit ning nädalavahetusel, 12.-13. juulil toimuvad traditsiooniliselt roosipäevad, mil korraldatakse  tasuta ekskursioone ja võimalik on osta roosiistikuid.

„50 aastat tagasi istutati esimesed roosid vastvalminud rosaariumi ja samal aastal sai esimeste roosiõite ilu nähtavaks ka külastajaile,“ ütles botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „600 roosisordist on mitmed aretatud ka Eestis. Näeme akadeemik Johan Eichfeldi, bioloogiakandidaat Vello Veski, aednik-aretajate Aili ja Uno Kivistiku, aednike Ferdinand Laaseri ja Mart Ojasalu aretisi,“ tutvustas Kähr.

12.-13. juulil toimuvad roosihuvilistele rosaariumis tasuta ekskursioonid, mis viivad külastajad tutvuma roosimaailma vanade ja uute moevoolude, värvide ning lõhnadega. Näha saab nii vanu kui uusi sorte, roosihuvilistel võimalus osta ka roosiistikuid.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised