Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaülikool pikendas magistriõppesse vastuvõttu

Eesti Maaülikooli vastuvõtukomisjon otsustas pikendada magistriõppe õppekavadele avalduste vastuvõtmise perioodi nende õppekavade puhul, kus õppima tulevate kandidaatide arv on väiksem kui õppekohtade arv. Avalduste esitamise pikendatud periood kestab kuni 28. august.

Vastuvõtt pikenes järgmistel magistriõppekavadel:

ökonoomika ja ettevõtlus,  loodusvarade kasutamine ja kaitse,  maakorraldus ja kinnisvara planeerimine,  metsamajandus,  metsatööstus,  aiandus,  loodusturism (kaugõpe), maastikuarhitektuur,  maastikukaitse ja –hooldus,  põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine,  taimesaaduste tootmistehnoloogiad ja tootearendus,  vee ja maismaa ökosüsteemide rakendusbioloogia,  energiakasutus,  ergonoomika,  tootmistehnika,  kalakasvatus,  liha- ja piimatehnoloogia,  loomakasvatus.

Vaata lisa SIIT

 

.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751