Maaülikool pikendas magistriõppesse vastuvõttu

Eesti Maaülikooli vastuvõtukomisjon otsustas pikendada magistriõppe õppekavadele avalduste vastuvõtmise perioodi nende õppekavade puhul, kus õppima tulevate kandidaatide arv on väiksem kui õppekohtade arv. Avalduste esitamise pikendatud periood kestab kuni 28. august.

Vastuvõtt pikenes järgmistel magistriõppekavadel:

ökonoomika ja ettevõtlus,  loodusvarade kasutamine ja kaitse,  maakorraldus ja kinnisvara planeerimine,  metsamajandus,  metsatööstus,  aiandus,  loodusturism (kaugõpe), maastikuarhitektuur,  maastikukaitse ja –hooldus,  põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine,  taimesaaduste tootmistehnoloogiad ja tootearendus,  vee ja maismaa ökosüsteemide rakendusbioloogia,  energiakasutus,  ergonoomika,  tootmistehnika,  kalakasvatus,  liha- ja piimatehnoloogia,  loomakasvatus.

Vaata lisa SIIT

 

.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised