• 06.10.14, 08:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rail Baltic Estonia sai juhi

Majandus- ja taristuminister Urve Palo allkirjastas raudteeühenduse Rail Baltic Eesti valdusettevõtte asutamisdokumendid, ettevõtte juhatuse liikmena asub tööle Indrek Orav.
Rail Baltic Estonia OÜ juhina asub 15. oktoobrist tööle Indrek Orav, kes on olnud varem AS Eesti Raudtee juhatuse liige, töötanud Radisson SAS hotelli nõukogu esimehena ja puidutootja Notio Puit juhatuse esimehena. Praegu on Indrek Orav AS Viking Window nõukogu esimees. Orav hakkab kuuluma ka Rail Balticu Balti riikide ühisettevõtte nõukogusse.
Orava sõnul aitavad tema juhtimis- ja läbirääkimisoskused ning töökogemus raudteevaldkonnas projekti kiirele ja ladusale ettevalmistamisele kaasa. “Esmase ülesandena uues ametis näen Balti riikide Rail Baltic ühisettevõtte kiiret käivitamist, mis on kavandatud lähikuudele,” teatas Orav pressiteates.
Valdusettevõtte Rail Baltic Estonia nõukogu liikmeteks kinnitas Palo OÜ Investment Agency juhtivpartneri Illar Kaasiku, rahandusministeeriumi asekantsleri Agris Peedu ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi nõuniku Anti Moppeli.

Seotud lood

Uudised
  • 03.10.14, 12:08
Kas Rail Baltic hävitab Esko talu?
Esko talu on olukorras, kus hetkel planeeritav Rail Balticu raudtee on jõudnud Esko talu maadele ja nii, et lõikab ära loomade ligipääsu lauda ümbruse karjamaadele. See teeb Esko talul sellisel kujul jätkamise väga keeruliseks.
Uudised
  • 17.12.14, 11:02
TJA tellib Rail Balticu mõjude hüvitamise analüüsi
Tehnilise Järelevalve Amet (TJA) tellib riigihankega Rail Balticu raudteega kaasnevate mõjude analüüsi, et hinnata trassiäärsetele maa- ja majaomanikele kahjude õiguspärase korvamise korraldust.  
  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele