Täiendatud 24.11. Nüüd on võimalik lugeda Äripäeva põllumajanduse teemaveebi pollumajandus.ee korraldatud konverentsi „Põllumajanduse Äriplaan 2015“ ettekandeid.
Eilsel konverentsil võtsid sõna sektori arvamusliidrid, kes rääkisid oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest. Kindlasti said kõik osalejad häid mõtteid oma ettevõtte tööde-tegemiste paremaks planeerimiseks.
Tänan kõiki esinejaid, osalejaid ja koostööpartnereid - oli inforohke ja asjalik päev!
Vaata ettekandeid:
Artikkel jätkub pärast reklaami
Põllumajanduse ja maaelu arengusuunad aastal 2015. Põllumajandusminister Ivari Padar
Majandusprognoos põllumajandussektorile aastaks 2015. Swedbanki põllumajandussektori juht Meelis Annus
Teraviljakasvatuse arengusuunad aastal 2015. Simuna Ivax OÜ juhatuse liige Hans Kruusamägi
Hetkel kuum
Lõuna-Eestis on olukord kõige keerulisem
Artikkel jätkub pärast reklaami
Aianduse arengusuunad aastal 2015. Nurmiko ASi juhatuse esimees Jaak Ungerson
Artikkel jätkub pärast reklaami
Kartuli- ja köögiviljakasvatuse arengusuunad aastal 2015. Koorti Kartul OÜ juhatuse liige Janek Lass .
Piimaveisekasvatuse arengusuunad aastal 2015. Trigon Dairy Farming Estonia ASi juht Margus Muld
Artikkel jätkub pärast reklaami
Lihaveisekasvatuse arengusuunad aastal 2015. Kuusiku Talu perenaine, 2014. aasta parim lihaveisekasvataja, Jane Mättik
Seakasvatuse arengusuunad aastal 2015. HKSCan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm
Artikkel jätkub pärast reklaami
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
"Kindlasti olen ma põllumajanduse arengu suhtes optimistlik ning soovin põllumeestele edu," kirjutab Annus.
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.