Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa piirab linnuliha importi USA-st

Venemaa veterinaar- ja fütosanitaarjärelevalveamet Rosselhoznadzor teatas, et seab ajutised piirangud linnuliha ja selle toodete impordile USA-st.

Ameti teatel jõustub piirang 5. detsembrist, vahendas Reuters.

Amet põhjendas, et piirang seati, sest USA linnulihatoodetest on tuvastatud kahjulikke jääke ja keelatud aineid, sealhulgas tetratsükliini.

Venemaa on keelustanud juba mitme riigi toodangu impordi, viidates paljudel juhtudel sanitaarnõuete eiramisele. Muuhulgas on seatud impordikeeld Euroopa Liidu riikide piimatoodetele ja puu- ja köögiviljadele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960