• 04.12.14, 12:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Venemaa piirab linnuliha importi USA-st

Venemaa veterinaar- ja fütosanitaarjärelevalveamet Rosselhoznadzor teatas, et seab ajutised piirangud linnuliha ja selle toodete impordile USA-st.
Ameti teatel jõustub piirang 5. detsembrist, vahendas Reuters.
Amet põhjendas, et piirang seati, sest USA linnulihatoodetest on tuvastatud kahjulikke jääke ja keelatud aineid, sealhulgas tetratsükliini.
Venemaa on keelustanud juba mitme riigi toodangu impordi, viidates paljudel juhtudel sanitaarnõuete eiramisele. Muuhulgas on seatud impordikeeld Euroopa Liidu riikide piimatoodetele ja puu- ja köögiviljadele.

Seotud lood

Uudised
  • 04.12.14, 08:50
VTA: Muutub toidualase teabe esitamine tarbijale 
Alates 13.12.2014 kohaldub Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrus EL nr 1169/2011, milles käsitletakse toidualase teabe esitamist tarbijatele. See määrus ei reguleeri mitte ainult toidu märgistamist, vaid toidualase teabe esitamist ka üldiselt, näiteks info- või reklaamlehel, teave toote/tootja kodulehel, teave e-poes või kataloogis, suuliselt antav teave toote esitlemisel.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele