Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maalehe peatoimetaja lahkub ametist

AS Eesti Ajalehed teatel lahkub ametist Maalehe peatoimetajana töötanud Aivar Viidik, olles lehte juhtinud 2009. aastast.

 „Otsus on isiklik ega ole kindlasti seotud valimistega. Olen uhke ja rõõmus Maalehes oldud aja ja tehtud asjade eest,“ ütles Viidik.

Maalehe peatoimetaja töökohustused võtab üle Tiina Reinart.

Aivar Viidik lõpetas 1999. aastal Tartu Ülikooli ajakirjandusteaduskonna. Ta on tegutsenud ajakirjanikuna ajalehes Hiiumaa ning Postimehe uudistetoimetajana. 1998 – 2009. aastal töötas ta nädalalehe Eesti Ekspress A-osa toimetaja ja tegevtoimetajana.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960