Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõudluskontrollikeskus annab teada: hinnakirja korrigeerimine

Alates 1. aprillist muutuvad mõnede teenuste ja kaupade hinnad. 2004. aastast pärinev piimaproovi hind tõuseb 3 senti. Jõudluskontrolli piimaproov hakkab maksma 0,5 eurot (hind sisaldab km).

Soodushind tähtaegsele arve tasujale jääb alles (proovi hind tulenevalt karja suurusest kas 0,46; 0,47 või 0,48 eurot). Piimaveiste jõudluskontrolli andmete töötlemise ja säilitamise tasu ning Vissukese kasutamise ja Mastiit 16 hind ei muutu.

Lihaveiste jõudluskontrolli teenus hakkab maksma 0,44 eurot kvartalis ammlehma kohta ja sigade jõudluskontrolli teenus hakkab maksma 0,28 eurot emise kohta.

Muutuvad ka kõrvamärkide ja teiste kaupade hinnad.

Detailsema info leiad SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960