Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 1. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Äripäeva Kütuseturu aastakonverents

Äripäev koostöös Eesti Õliühinguga korraldas järjepanu kolmanda Kütuseturu Aastakonverentsi.

Kütuseturu konverents toimus 31. märtsil Loomaaia uues konverentsikeskuses. Konverentsi laval oli 9 oma ala tipptegijat ja saalis üle 70 kuulaja. Kütuseturu aastakonverentsi päeva juht oli Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks, kes pidas ka ettekande teemal "Mida uut on oodata aastal 2015 Eesti kütuseturul?". Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina rääkis teemal "Maailmaturg: naftahinna languse mõjud". valgustas kuulajaid teemal "Millised on olnud eelmisel aastal peamised maksupettused kütuseturul?". Rahandusministeeriumi tolli- ja aktsiisipoliitika osakonna juhataja Marek Uusküla andis ülevaate kütuseaktsiisi muudatustest 2015. aastal. rääkis teemal "Kütuse tarnijate kohustus vähendada tarnitud kütuste kasvuhoonegaaside heitkoguseid 6% aastaks 2020". valgustas kuulajaid teemal "Biometaani tootmine Kõo Agros". Alexela tegevjuht Ain Kuusik rääkis Eesti esimesest LNG tanklast. Advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat Oliver Nääs pidas ettekande teemal "Töötajate volitamine – kui palju usaldada, kui palju kontrollida?" ja Statoil Fuel & Retail Eesti peadirektor Kai Realo rääkis sellest, kuidas meeskonnas leida hea tasakaal reeglite ja usalduse vahel.

Maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja Egon Veermäe

Keskkonnaministeeriumi välisõhu osakonna peaspetsialist Heiko Heitur

Biometaan OÜ juhatuse liige Ahto Oja

Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks oli kütuseturu konverentsi päevajuht
Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616