FOTOD: Äripäeva Kütuseturu aastakonverents

Äripäev koostöös Eesti Õliühinguga korraldas järjepanu kolmanda Kütuseturu Aastakonverentsi.

Kütuseturu konverents toimus 31. märtsil Loomaaia uues konverentsikeskuses. Konverentsi laval oli 9 oma ala tipptegijat ja saalis üle 70 kuulaja. Kütuseturu aastakonverentsi päeva juht oli Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks, kes pidas ka ettekande teemal "Mida uut on oodata aastal 2015 Eesti kütuseturul?". Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina rääkis teemal "Maailmaturg: naftahinna languse mõjud".
Maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja Egon Veermäe valgustas kuulajaid teemal "Millised on olnud eelmisel aastal peamised maksupettused kütuseturul?". Rahandusministeeriumi tolli- ja aktsiisipoliitika osakonna juhataja Marek Uusküla andis ülevaate kütuseaktsiisi muudatustest 2015. aastal.
Keskkonnaministeeriumi välisõhu osakonna peaspetsialist Heiko Heitur rääkis teemal "Kütuse tarnijate kohustus vähendada tarnitud kütuste kasvuhoonegaaside heitkoguseid 6% aastaks 2020".
Biometaan OÜ juhatuse liige Ahto Oja valgustas kuulajaid teemal "Biometaani tootmine Kõo Agros". Alexela tegevjuht Ain Kuusik rääkis Eesti esimesest LNG tanklast. Advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat Oliver Nääs pidas ettekande teemal "Töötajate volitamine – kui palju usaldada, kui palju kontrollida?" ja Statoil Fuel & Retail Eesti peadirektor Kai Realo rääkis sellest, kuidas meeskonnas leida hea tasakaal reeglite ja usalduse vahel.

Galerii

Osale arutelus

  • Annika Matson

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised