Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamessi parimad palad: DeLavali AMR sobib igasse lauta

DeLavali täisautomaatne lüpsikarussell AMR sobib nii uude robotlüpsilauta kui ka olemasolevasse lüpsiplatsiga vabapidamislauta.

Sobivat tööjõudu saada on iga aastaga järjest suurem katsumus, eriti suuremates farmides. Hea uudis on see, et nüüd saab lüpsta täisautomaatse lüpsikarusselliga 90 lehma tunnis. Kokku kuni viis robotit valmistavad ette udara, lüpsavad ning teevad ka järeldeso.

Uus tehnoloogia suunab inimesed oma oskusi järjepanu täiendama ja läbimõeldumalt tegutsema. Nii suureneb piimatootmise tasuvus ja võimalus muutuvas maailmas paremini ja kiiremini toime tulla. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kohtumiseni Maamessil!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960